» Zeiljachtverhuur

Zeiljacht huren - BQ Yachting l Mooi Weer Zeilen!

Informatie aanvragen l contact zeilvakantie l flottielje zeilen l meezeilvakantie l zeiljachthuren - BQ Yachting, Mooi Weer Zeilen

'Zeilen onder de warme zon en over kraakhelder water, 's middags een duik nemen in de verkoelende zee of aanmeren bij een van de vele schilderachtige plaatsjes en genieten van lokaal eten en drinken'

Zeiljachtverhuur

BQ Yachting biedt een ruime keuze aan zeiljachten op diverse toplocaties. Zeiljacht zoeken l zeiljacht huren - BQ Yachting, Mooi Weer ZeilenHuur bij ons een zeiljacht en je hebt de vrijheid om vanuit de gekozen vertrekhaven je eigen route te bepalen. Lange afstanden varen of juist korte trips naar zoveel mogelijk baaien en pittoreske dorpjes. Zeilen op je eigen jacht geeft het ultieme gevoel van vrijheid.

                                     Zeiljacht zoeken l zeiljacht huren - BQ Yachting, Mooi Weer Zeilen    Zeiljacht zoeken l zeiljacht huren - BQ Yachting, Mooi Weer Zeilen

Extra opties

Schipper

Heb je weinig ervaring met zeilen of heb je graag wat hulp aan boord? Bij BQ Yachting kan je een Nederlandstalige schipper inhuren. Deze kan je van alles leren over het zeilen, of je gewoon bijstaan en wat werk en verantwoording uit handen nemen. Schippers kosten de eerste week € 795. Voor elke opvolgende week betaal je € 495.
Wanneer je een schipper inhuurt, slaapt deze gewoonlijk ook op het zeiljacht. Natuurlijk kan hij of zij ook aan wal slapen, dan komen daar wel extra kosten voor bij. Wanneer een schipper niet aan boord slaapt, ben je 's nachts zelf verantwoordelijk voor het jacht. Wanneer de wind bijvoorbeeld opsteekt, is het eigenlijk wel prettig dat de schipper in de buurt is.

De schipper kan zichzelf prima redden, en je bent zelf helemaal vrij er in of de schipper met jullie mee eet, of dat hij alleen eet. Een schipper kan het zeiljacht alleen zeilen, maar helpen met zeilen is natuurlijk mogelijk. De schipper wil iedereen die dat wil ook alles over zeilen vertellen, zodat je misschien aan het einde van de week het zeiljacht helemaal zelf kunt zeilen.

Flottielje

Zeil mee in een van onze flottieljes. Flottielje zeilen betekent naast gezelligheid ook:

- het gebruik maken van de kennis van de flottieljeleider van zowel het vaargebied als het zeilen en het navigeren.

- vrijheid van het zeilen op eigen schip.

- gezelligheid voor de kinderen: elke avond zijn leeftijdsgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes weer in de zelfde haven bij elkaar.

Flottielje begeleiding kost € 175 per week.

Lees hier meer over onze flottielje zeilvakanties.


Bijzondere bestemming
Wanneer je graag eens zou willen gaan zeilen op een niet zo populaire bestemming, ver weg van het massa toerisme en op zoek naar de ongerepte natuur, dan kunnen wij je helpen. Wanneer je zo'n droom hebt, of al een bestemming in gedachte hebt, dan zoeken wij graag voor jou het geschikte jacht op de geschikte locatie. Veel van onze partners waar wij wekelijks contact mee hebben zitten over de hele wereld. Dus wil je graag eens in Noorwegen zeilen, of Thailand, Australie of vanaf de Canarische eilanden? Misschien wel in combinatie met een vakantie aan wal of voor een familiefeest of een bruiloft? Wij organiseren graag jouw zeiltrip. Schroom het niet om te vragen naar een gebied dat niet op de website beschreven staat. Wij zetten graag onze expertise in om voor jou de geschikte verhuurder en het geschikte jacht te vinden!

Instructiedag

Wil je de eerste dag (of dagen) op weg worden geholpen, of vind je het gewoon prettig om de eerste dag te wennen aan het zeilen samen met een ervaren schipper? Boek dan een instructiedag bij. Een ervaren (Nederlandse) schipper van BQ Yachting zeilt dan met je mee. In eerste instantie om de rolverdeling en rust te houden aan boord. Je moet immers de dagen daarna ook zelf zeilen. De schipper neemt dus niet alles van je over, maar helpt waar nodig. Je kunt natuurlijk zelf aangeven waarbij je graag instructie wil.
Deze instructeur slaapt, indien nodig en mogelijk, ook aan boord van je zeiljacht of aan boord van het moederschip van het flottielje. Er kan ook accomodatie aan wal georganiseerd worden, maar daar zitten wel extra kosten aan verbonden.

Een instructiedag kost € 175 per dag indien er een schipper ter plaatse is.


Zeilcursus

Altijd al gedroomd van zelfstandig varen op een zeiljacht? Je mist alleen de nodige kennis en ervaring? Geef je dan op voor een van onze zeilcursussen. In samenwerking met een erkende CWO zeilschool organiseert BQ Yachting zeilcursussen vanuit Lemmer of Zeeland.

Voorbereidingscursus in Nederland

Begin je binnenkort aan een zeilvakantie, maar wil je eerst je vaardigheden wat bijspijkeren? Volg dan een voorbereidingscursus in Nederland. In een dag of een weekend oefen je onder anderen de rolverdeling aan boord, het aanleggen op anker, achteruit varen, zeil zetten en reven. Heb je speciale wensen, laat het de instructeur dan weten.
De instructie cursussen voor 2016 zijn al geweest. Wil jij toch nog beter voorbereid op pad, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wil je een cursus volgen? Neem contact met ons op voor mogelijke data en prijzen.

Cursussen op locatieMooi weer zeilen, BQ Yachting

Naast cursussen in Nederland is het ook mogelijk om tijdens je vakantie les te krijgen van een instructeur. Je huurt dan een jacht inclusief ervaren schipper. Afhankelijk van je behoefte kan je kiezen voor een eendaagse cursus (indien er een schipper op locatie is) (€ 175) of voor een cursus van een week (€ 850). Je leert onder andere motor-manouvreren, aanleggen op anker, navigeren, zeil reven en zeil zetten.

Wil je deze cursus volgen? Zoek dan een geschikt jacht en locatie en geef bij je boeking aan welke cursus je wilt volgen.

 

Zeiljachten

BQ Yachting verhuurt onder andere zeiljachten van:

Bavaria

Beneteau

Jeanneau

Dufour

Hanse

Dehler

Grand Soleil

Ocean Star

Elan

Zeiljacht zoeken l zeiljacht huren - BQ Yachting, Mooi Weer Zeilen
Catamaran

Veel mensen verkiezen een catamaran boven een 'gewoon' zeiljacht. De voordelen:

- meer ruimte

- meer comfort

- meer snelheid

- minder helling

BQ Yachting verhuurt onder andere catamarans van de merken:

Lagoon

Nautitech

Belize

Lavezzi

Athena

Bahia

Op www.catamaranhuren.nl kunt u meer lezen over het huren van een catamaran bij BQ Yachting. Of u kunt direct zoeken in de database van BQ Yachting.

Zoek direct een passende catamaran

 

sgr aangesloten reisorganisatie logo mondial assistance unigarant verzekeringen

BQ Yachting l +31 20 320 29 27 l info@bqyachting.com