» Meezeilvakantie

Meezeilen - BQ Yachting l Mooi Weer Zeilen!

Samen met andere meezeilers en een schipper, aan boord van een luxe zeiljacht vele haventjes en eilanden verkennen. Overdag de rust en de stilte van de zee, in de avond de gezelligheid van de restaurantjes en de bars. Of wordt het een rustig biertje in de kuip..? Alles kan!

Meezeilvakantie

Tijdens een meezeilvakantie zeil je samen met anderen een of twee weken de mooiste zeilroutes. Voor deze vakantie heb je geen zeilervaring nodig. Je reserveert een plek aan boord en met de groep andere meezeilers en een ruim ervaren schipper ga je de leukste plaatsjes en baaien af. Meehelpen met zeilen kan, relaxen mag ook.

 

                          meezeilen Griekenland l meezeilvakantie l zeilen aan boord van een jacht met schipper - BQ Yachting, Mooi Weer Zeilen        meezeilen Griekenland l meezeilvakantie l zeilen aan boord van een jacht met schipper - BQ Yachting, Mooi Weer Zeilen

Voor wie?

Iedereen, jong of oud kan zich opgeven voor een meezeilvakantie. De gemiddelde leeftijd van de medepassagiers ligt meestal tussen de 25 en 45 jaar. Een groot deel van hen reist alleen, maar ook stellen en vrienden stappen regelmatig aan boord.

Kijk voor vertrekdata, locaties en prijzen hier!

Special: Meezeilen vanuit Athene dit jaar al vanaf april en ook in de maanden: mei, juni, juli en augustus.


Meer informatie

Overdag vaar je van haven naar haven om zo de omgeving te ontdekken. Slapen doe je op de boot, iedere deelnemer krijgt een (gedeelde) slaapcabine toegewezen.

Op zee bepaalt iedereen zelf hoe actief hij of zij meezeilt. Meestal gaan we tegen de middag voor anker in een baai, zodat je kunt zwemmen en snorkelen en natuurlijk op de boot van een lunch kunt genieten. Met een beetje geluk zie je dolfijnen, schildpadden of andere bijzondere dieren.

Aan het einde van de dag zal de boot aanmeren in een van de havens. Hier ga je met de groep (vrijblijvend) uit eten in een lokaal restaurantje en ben je vrij om op eigen gelegenheid of in de groep de omgeving te verkennen.

Samen met de schipper zorg je aan wal voor de nodige boodschappen voor de volgende dag. 

Op de boot zijn toiletten, douchcabines, een klein keukentje en muziekinstallatie aanwezig. Ook zijn er snorkels waar je tijdens het zwemmen gebruik van kan maken.meezeilen Griekenland l meezeilvakantie l zeilen aan boord van een jacht met schipper - BQ Yachting, Mooi Weer Zeilen

 

Route informatie

Bekijk hier vast een voorbeeldroute van een meezeilvakantie.

Wil je alvast meer foto's bekijken om in de stemming te komen? Klik hier!
Of kijk op www.meezeilengriekenland.nl wanneer je meer wilt weten over meezeilen in Griekenland. Ook alle meezeilroutes staan hier beschreven!De bestemmingen

BQ Yachting l Mooi Weer Zeilen organiseert meezeilvakanties in Griekenland, Turkije en Kroatie. Om meer te lezen over deze bestemmingen ga je naar bestemmingen in het menu aan de linker zijde


Praktische informatie

De kosten voor een meezeilvakantie verschillen per bestemmeezeilen Griekenland l meezeilvakantie l zeilen aan boord van een jacht met schipper - BQ Yachting, Mooi Weer Zeilenming en per periode. Je kunt ongeveer uitgaan van €500 per persoon per week (zonder kortingen). Kijk in dit overzicht wat er standaard mogelijk is. Wil je meer informatie en een prijs op maat? Neem dan gerust contact met ons op en wij zoeken met jou naar een geschikte bestemming in een geschikte periode.

Bij de prijs is het volgende inbegrepen

  • Verblijf aan boord.

  • Ervaren schipper aan boord.

  • Linnengoed en handdoeken.

  • Uitgebreid informatiepakket.

  • Reserveringskosten.

Bijkomende kosten

  • Boordkas: hieruit worden de dagelijkse boodschappen, havengelden, diesel, water en schoonmaakkosten betaald. Reken op ongeveer €150 per persoon per week. De boordkas is alleen bedoeld voor onkosten aan boord.

  • Eten en drinken aan wal. Reken op €15 tot €25 per dag.

  • Transfer van het vliegveld naar de haven. Wanneer je een zeilvakantie boekt, krijg je informatie over de kosten en mogelijkheden hiervan.

  • Reisverzekering. Indien je deze niet hebt, kun je er een afsluiten via BQ Yachting.

 

Referenties:

Zeilen in de zon
Enkele weken geleden de stoute schoenen aangetrokken en als
meezeilen Griekenland l meezeilvakantie l zeilen aan boord van een jacht met schipper - BQ Yachting, Mooi Weer Zeilenniet-zeilers (50-plussers) met de familie een zeilvakantie beleefd met BQ Yachting/mooiweerzeilen.nl. Dankzij de ervaren schipper en de goede zorgen van de bemanning, werd het een heerlijke week. Overdag zeilen in de zon, beetje zwemmen en relaxen, elke avond gezellig uit eten in telkens een andere haven en ’s nachts lekker kabbelend slapen in onze eigen hut met douche en toilet. Verbazingwekkend hoe groot en luxe zo’n schip is! En hoe de bemanning het voor elkaar krijgt om tijdens het zeilen – en dan hang je best een beetje scheef – zelfs een complete pastamaaltijd te bereiden. Deze vakantie is zeker voor herhaling vatbaar.

Zeiljachten

BQ Yachting verhuurt onder andere zeiljachten van:

Bavaria

Beneteau

Jeanneau

Dufour

Hanse

Dehler

Grand Soleil

Ocean Star

Elan

Zeiljacht zoeken l zeiljacht huren - BQ Yachting, Mooi Weer Zeilen
Catamaran

Veel mensen verkiezen een catamaran boven een 'gewoon' zeiljacht. De voordelen:

- meer ruimte

- meer comfort

- meer snelheid

- minder helling

BQ Yachting verhuurt onder andere catamarans van de merken:

Lagoon

Nautitech

Belize

Lavezzi

Athena

Bahia

Op www.catamaranhuren.nl kunt u meer lezen over het huren van een catamaran bij BQ Yachting. Of u kunt direct zoeken in de database van BQ Yachting.

Zoek direct een passende catamaran

sgr aangesloten reisorganisatie logo mondial assistance unigarant verzekeringen

BQ Yachting l +31 20 320 29 27 l info@bqyachting.com