» Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes - BQ Yachting l Mooi Weer zeilen Informatie aanvragen l contact bedrijfsuitje l zeilevent l personeelsuitje - BQ Yachting, Mooi Weer Zeilen

'Ontspanning, zeilen en teambuilding. En dat alles op de Middellandse Zee met collega's in de zon'

Zeilevent:
Zeilen staat voor ontspanning en samenwerking en is hierdoor uitermate geschikt als uitje met collega's of als korte trip met zakenrelaties. BQ Yachting verzorgt voor jouw bedrijf een onvergetelijk zeilevent. Ook als je naast het zeilen ruimte nodig hebt voor werk, vergaderingen of meetings, regelt BQ Yachting voor jouw bedrijf een passende locatie.

                                              bedrijfsuitje l bedrijfsuitje l personeelsuitje l zeilevent - Mooi weer zeilen, BQ Yachting             bedrijfsuitje l bedrijfsuitje l personeelsuitje l zeilevent - Mooi weer zeilen, BQ Yachting

 

Neem contact met ons op om te kijken wat er mogelijk is. Of download hier de folder voor bedrijfsuitjes. En kijk naar de mogelijkheden wanneer je zelf kunt zeilen en geen schippers nodig hebt.

 

Zie hier een impressie van het Zeilevent van Brunel:


Voorbeeld van een bedrijfsuitje of groepsreis vanuit Athene

Wil je een bedrijfsuitje of groepsreis organiseren? Kijk dan hier naar het verloop van de organisatie van een reis en weet wat je te wachten staat!

Groepen zijn altijd maatwerk. Om toch een idee te geven, staat hieronder het programma van een weekend zeilen vanuit Athene, in 2016 georganiseerd door BQ Yachting.

 

Dit voorbeeld kost 495 euro per persoon. De prijs is inclusief:

- transfer naar de jachthaven

- huur jachten inclusief Nederlandse schipper en host

- eten en drinken aan boord

- eten en drinken aan wal in een restaurant

Exclusief vliegtickets.

Mogelijk verloop

welkom aan bord l zeilen athene l bedrijfsuitje - Mooi weer zeilen, BQ Yachting

Zaterdag

Einde van de ochtend komt de groep aan in Athene.

De bus staat klaar en brengt je in drie kwartier naar een strandtent naast de haven. Eerst even een uitgebreide lunch en wellicht alvast een duik in het water.

Daarna verdeling van de groep over de jachten, briefing over het zeilen en vertrek naar zee. Wie wil, helpt met het zeilen en het sturen van het jacht, wie wil luieren in de zon ligt op het voordek. Aan het einde van de middag varen we de haven van Aegina binnen. Naast elkaar leggen de jachten aan: tijd voor een welverdiende borrel aan boord!

's Avonds diner in een taverne, aan het naastgelegen strand. De zon gaat onder in de zee. 

zeilen als bedrijfsuitje griekenland

Zondag

Na een vers ontbijt aan boord, verzorgd door de host, vertrekt de groep naar het volgende eiland: Poros.

Tegen de middag gaan de jachten naast elkaar voor anker in een baai. Hier kan iedereen snorkelen en zwemmen, terwijl aan boord de lunch wordt verzorgd.

Aan het eind van de middag gaan we ankerop, om uit te varen en 20 minuten later aan te leggen in de haven van Poros.

Poros is een schilderachtig eiland, met een gelijknamig wit dorpje tegen de rots gebouwd, en staat bekend om zijn bedrijvigheid, gezelligheid en het lekkere eten. Genoeg te zien, want regelmatig leggen hier de grootste 'mega jachten' aan.

zwemmen in helder water in Griekenland l Bedrijfsuitje Griekenland - Mooi Weer Zeilen, BQ YachtingMaandag

Is iedereen aan boord? Dan varen we uit om 10 minuten later het anker te laten vallen in 'Russian Bay' om wakker te worden met een frisse duik in het heldere water en te ontbijten met een fantastisch uitzicht.

Daarna varen we weer terug naar Athene. Onderweg zoeken we nog een mooie baai waar iedereen kan zwemmen of lekker aan boord kan luieren, of organiseren we een wedstrijdje tussen de verschillende schepen.

Terug in Athene staat de bus al weer klaar en is het helaas tijd om afscheid te nemen van schipper en bemanning, en de terugreis te aanvaarden. Maar niet voordat we nog een 'pita gyros' (een heerlijke Griekse snack) hebben genuttigd.

Prijs
Prijzen per persoon zijn vanaf € 495. Er zijn vele mogelijkheden, zowel qua reisduur als qua invulling.

Leuke aanvullingen kunnen zijn: een bezoek aan de Akropolizeilen bedrijfsuitje l teambuilding l Griekenland - Mooi Weer Zeilen, BQ Yachtings en aan Plaka, de oude binnenstad van Athene, of waterskieen op Poros, een 'one way' tocht, een BBQ op het strand voor de lunch of een feestavond in een van de trendy clubs...

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een voorstel op maat? Bel 020 320 29 27 of stuur een mail.

Locaties mogelijk voor een soortgelijke reis:
Kroatie (Split)
Spanje (Barcalona)
Griekenland (Kos)
Turkije (Marmaris)
Italie (Elba)

 

Referentie:

Scenter 2014
'Begin november hebben wij met een groep van 17 collega's een lang weekend gezeild in de omgeving van Athene. Dit was een groot succes, mede dankzij de goede zorgen van Querijn, Karien en de rest van de crew. Vantevoren was er een programma, maar ter plekke hebben we veel geschakeld; over de beste route, activiteiten etc. ook gezien het weer. De crew toonde zich erg meedenkend, flexibel, betrokken en wist zich goed aan te passen aan de groep. De wateren rond Athene zijn helderblauw, de dorpjes pittoresk Grieks en met een beetje geluk zwemmen er ook dolfijnen rond jouw boot. Dank voor alles! Marleen. Scenter, 9 november 2014

ZeeZeilRace 2014
'Allereerst wil ik BQ Yachting namens de orga en alle deelnemers bedanken voor het mogelijk maken van de geslaagde ZeeZeilRace 2014 in Griekenland. We hebben als commissie onze taken afgerond en onze ervaringen mee genomen in de overdracht naar volgend jaar. Het was een groots succes en ik betrap mezelf er de afgelopen weken op dat ik elke gelegenheid aanpak om er weer over te praten.
We willen Querijn en Karien nog even specifiek bedanken voor alle inzet voor en tijdens de week. Door alle handige tips en connecties hebben jullie ons, maar ook de deelnemers, van veel stress behoed. Alle diners en feestjes waren goed geregeld en ook zeker goed verlopen. Ook al zijn we stiekem wel een beetje jaloers, wensen wij jullie nog veel plezier de rest van het seizoen en wellicht tot een volgende ZeeZeilRace.

Met Nautische Groet,
Hugo van der Kort
namens ZeeZeilRace Orga 2014
'

Ingram Micro/Cisco (2013):
'Wauw, ik zit op werk nog na te genieten van de uitzonderlijke dagen die ik heb beleefd. Naast de herinneringen die ik van die dagen heb (voor altijd), wiebel ik nog steeds een beetje heen en weer (hopelijk niet voor altijd).
En ik spreek niet alleen voor mijzelf, maar voor de gehele groep. Ik heb alleen maar positieve verhalen gehoord op de weg terug naar Nederland, en men vroeg wanneer we weer gaan zeilen… misschien de volgende keer in Kroatie?
Nogmaals, bedankt voor de fantastische dagen, en doe nog even de groeten aan de tequila-tijger Zeno, onze kapitein Carlo, en uiteraard aan Karien.'
Kazimir

EyeTi (2012):

'Wij zijn in mei 2012 met ons gehele bedrijf een weekend gaan zeilen in Griekenland met BQ Yachting. Het is werkelijk een top weekend geworden. Lekker weer, een relaxte sfeer en de goede zorgen van de crew maken dit een weekend om nooit meer te vergeten. Wij zijn dan ook erg tevreden over BQ Yachting en kunnen haar aan edereen aanbevelen!' EyeTi

Aviva Solutions (2011):
'Wij konden ons lustrum feest niet op een betere plek vieren dan op de vier zeiljachten op de wateren bij Athene. Aviva Solutions is een flexibele ICT dienstverlener en wij zochten voor de organisatie van ons lustrum feest en net zo flexibele yachtingpartner. BQ Yachting is zo'n organisatie en heeft ervoor gezorgd dat wij een fantastisch 4-daags zeilevent konden beleven. We hadden de mogelijkheid om de dagen precies zo in  te kleden als wij wilden. Het ontbijt, de lunch was prima verzorgd en we zijn zeer tevreden over de deskundige en bovendien gezellige schippers.' Marella van der Klauw, Aviva Solutions.

Enkele bedrijven die u voor gingen met een bedrijfsuitje naar Griekenland, Spanje of Kroatie:

 

Brunel

EyeTi

Rexel logo

Aviva Solutions - BQ Yachting l Mooi Weer Zeilen!

Alpak

Alpak Shopservices

Philips

logo draka zeilen griekenland

logo le grand zeilen griekenland

hagemeyer logo zeilen in griekenland

           Logo Cisco l Bedrijfsuitje zeilen in de zon - BQ Yachting l Mooi Weer Zeilen!                    Ingram Micro l BQ Yachting l Mooi Weer Zeilen!                   Scenter, bedrijfsuitjes 2014 l BQ Yachting l Mooi Weer Zeilen

 

ZeeZeilRace, Groepsreizen l BQ Yachting l Mooi Weer Zeilen!         Histos, groepsreizen l BQ Yachting l Mooi Weer Zeilen!       ALE heavylift, bedrijfsuitje l BQ Yachting l Mooi Weer Zeilen!

 

  Green Giraffe, bedrijfsuitje l BQ Yachting l Mooi Weer Zeilen!                       Ideal Projects bedrijfsuitje - BQ Yachting l Mooi Weer Zeilen       ad interim finance bedrijfsuitje - BQ Yachting l Mooi Weer Zeilen

 

  Bonusan bedrijfsuitje - BQ Yachting l Mooi Weer Zeilen

Laat u het ons even weten als u een van onze klanten ter referentie wilt benaderen? Wij brengen u dan met de juiste persoon in contact.


sgr aangesloten reisorganisatie logo mondial assistance unigarant verzekeringen

BQ Yachting l +31 20 320 29 27 l info@bqyachting.com